Бившият съпруг на Бритни Спиърс Джейсън Александър обвини, след като се опита да “разбие” сватбата на певицата със Сам Асгари | американски новини

Бившият съпруг на Бритни Спиърс е обвинен в четири престъпления, след като е бил арестуван в дома на певицата в Лос Анджелис малко преди да се омъжи за партньора си Сам Асгари.

40-годишният Джейсън Александър беше обвинен в две обвинения за престъпление, едно обвинение за вандализъм и едно нарушение след инцидента, съобщи отделът на шерифа на окръг Вентура.

Образ:
Спиърс и Сам Асгари, които се запознаха през 2016 г., се ожениха в четвъртък въпреки инцидента. Снимка: AP

Това се случи, когато представителят на Асгари Брандън Коен потвърди брака си с копияказвайки: “Много съм развълнуван, че този ден дойде и те са женени. Знам, че той искаше това толкова дълго. Той е толкова грижовен и подкрепя на всяка стъпка от пътя.”

Източник, цитиран от американското развлекателно издание People, каза, че на церемонията ще присъстват около 60 гости от “близкия кръг” на Спиърс и Асгари.

Съобщава се, че гостите, които присъстваха, включват Донатела Версаче, Парис Хилтън и братът на певицата Браян, въпреки че сестрата Джейми-Лин и родителите й не трябваше да присъстват.

Полицейските служители реагираха на инцидент с проникване на адреса и по-късно арестуваха Александър – първият съпруг на певицата, приятел от детството, за когото се омъжи в Лас Вегас през 2004 г., преди да бъде получена анулиране само 55 часа по-късно.

Малко преди инцидента Александър публикува история на живо в Instagram от близо до имота, в която каза, че е бил там, за да „разбие“ сватбата на Спиърс и Асгари.

Сержант Сайръс Заде каза, че е възникнала кавга със служителите по сигурността, по време на която предметите са били счупени.

„Той успя да намери пътя към имота и беше изправен пред охраната“, каза той.

Сержант Заде каза, че инцидентът с Александър се е случил преди сватбата и замесените са искали да бъдат преследвани.

Първоначално Александър беше арестуван за заповед извън окръга, но сега е изправен пред допълнителните четири обвинения.

Изглед към Малкия сватбен параклис, където се съобщава, че поп звездата Бритни Спиърс се омъжи за приятеля си от детството Джейсън Александър в Лас Вегас, Невада, 3 януари 2004 г. REUTERS/Steve Marcus PP04010005 SM
Образ:
Малката бяла сватбена капела в Лас Вегас, където Спиърс се омъжи за Александър през 2004 г

40-годишната Спиърс и 28-годишната фитнес треньорка Асгари се срещнаха на снимачната площадка на нейното музикално видео на Slumber Party през 2016 г. и се сгодиха през септември 2021 г., като певицата се пошегува, че предложението е „много закъсняло“.

А 13-годишната консервация, която е контролирала живота й, е прекратена от Върховния съд на Лос Анджелис през ноември 2021 г.

Сватбата в четвъртък трябваше да бъде третото пътуване на певицата до олтара след развода й с втория съпруг Кевин Федърлайн през 2007 г.

Прочетете още: Десет от най-кратките бракове на знаменитостите

Сам Асгари сподели тази снимка на Бритни Спиърс и годежния й пръстен в Instagram
Образ:
Спиърс показа годежния си пръстен пред феновете на снимка в профила на Асгари в Instagram

Тя има две деца, Шон и Джейдън, Федърлайн.

По-рано тази година Спиърс обяви, че очаква трето дете от Асгари, но през май потвърди, че загуба на нейното “бебе-чудо в началото на бременността”.

Публикувайки в Instagram, тя каза, че двойката „може би“ е трябвало да изчака, за да обяви, че очаква, докато не продължат „по-нататък“.

Тя добави: “Ще продължим да се опитваме да разширяваме нашето красиво семейство. Благодарни сме за цялата ви подкрепа.”

Add Comment