Гледайте как Ед Шийрън пие халби и пее в кръчмата в Бирмингам

Той може да е един от най-известните автори на песни в света, но според Иън Конър, който ръководи The Roost в Small Heath, Ед Шийрън не може да извади и халба за карамел.

„Приземеният“ изпълнител се появи в кръчмата Cattell Road с приятеля си, рапъра от Small Heath Jaykae, за да изпие халби Carling и да се отпусне в неделя вечер. След няколко буркана Ед игра на билярд с местните и ги поведе в пеене на денсхол джем No Games от Serani.

Иън, който ръководи The Roost с Тереза ​​Кемпсън от четири месеца, казва, че дори не е познал Ед, когато е влязъл през вратата около 21:30 часа. Джейкае се е обадил предварително, обяснява той, за да каже, че е на път, въпреки че не разкри с кого.

Прочетете повече: Вътре в мазната лъжица в Бирмингам, където служителите се кълнат толкова много, че Гордън Рамзи би се изчервил

Рапърът е бил редовен в The Roost, а преди това в трудовия клуб Bordesley, който се управляваше от Йън и Тереза ​​до закриването му. Иън каза: „Когато бяхме в Бордсли Трудов клуб, ние включихме всички мачове, когато Англия беше в Русия за Световното първенство и Джейке щеше да слезе за това. Мисля, че затова дойде при нас, имаме добър връзка с него.

„Ед се е занимавал с Jaykae и преди и те са добри приятели. Джей се обади и ме попита в колко часа сме отворени и дали може да дойде с приятел.

„Той не ни каза кой е, просто искаше да го държим тихо. Джей така или иначе идва в кръчмата, в дните на мача и в средата на седмицата, и ние се залавяме. Следващото нещо, което знаеш, той влиза с двама от неговите момчета и Ед Шийрън влиза зад него.

„Дори не забелязах, минах право покрай него. Едва когато всички останали започнаха да казват „Ед Шийрън е в The Roost!“ което осъзнах.”

Въпреки че има една от най-големите музикални икони в света, Иън каза, че Ед не е дошъл с егото, което може да се очаква от някой с такава глобална фенбаза.

„Той беше абсолютно здрав, страхотен за всички, като се смееше, шегуваше се и играеше билярд с момчетата“, обясни Иън. “Той беше абсолютно брилянтен. Добър като злато, наистина земен.”

Иън и Тереза ​​бяха домакини на турнир по билярд в неделя вечерта и затова кръчмата не беше препълнена, въпреки че беше доста натоварена. Ед беше повече от щастлив да вземе реплика и да вземе участие.

„Вътре имаше около 25 души“, каза Иън. „Радвам се, че никой не знаеше за това, защото може да не му е харесало толкова много… и щеше да има много хора извън кръчмата, които се опитваха да влязат.“

Иън каза, че момчетата останаха в кръчмата до последните поръчки и часа на затваряне, вечеряха халби Carling и се забавляваха добре. Той също беше забелязан в Brum curry house Asha’s по-рано същия уикенд. „Той нито веднъж не се оплака, не хленчеше да се снима с някого и дори се опита да извади няколко халби.

„Той обаче не може да дръпне и халба, това мога да ти кажа!“

За най-новото относно събития и атракции, храна и напитки и неща за правене около Бирмингам, Уулвърхемптън и Мидландс, посетете нашия Какво има на началната страница. Ако сте във Facebook, можете да намерите нашата страница City Life тук.

Гледайте: Опитахме новото меню на Wetherspoons и пилешката кошница в стил KFC се облизва добре

Открийте: Пет страхотни бири в Бирмингам, които трябва да опитате – плюс къде да ги намерите

Прочетете: Отидох на обяд в най-добрия градински център в Мидландс и се наредих на опашка, сякаш бях в нощен клуб в Ел Ей

.

Add Comment