“Грубият” Кристиано Роналдо беше ударен от майка на “насинения” фен на Евертън, който беше разбил телефон

Иконата на Манчестър Юнайтед е подложена на сериозни критики, след като разби телефона на 14-годишен привърженик на Евертън, който го снимаше да напуска терена след поражението на Гудисън Парк

Видео зареждане

Видео не е налично

На свежи кадри ясно се вижда, че Роналдо разбива телефон от ръката на фена

Майката на фена на Евертън, на когото Кристиано Роналдо разби телефона си, разкри “грубото” и “слабо” извинение на суперзвездата на Манчестър Юнайтед.

Петкратният носител на Златната топка беше уловен от камерата да разбива телефон от ръката на 14-годишния привърженик на Toffees Джейкъб Хардинг, докато се връщаше към съблекалните на Гудисън Парк след поражението на Юнайтед с 1-0. Оттогава полицията на Мърсисайд започна разследване на инцидента, за да установи дали в събота следобед е извършено някакво престъпление.

Емоциите се развихриха, след като Юнайтед претърпя поредния разочароващ резултат и Роналдо позволи на нрава да го надвие, докато разби телефона. По-късно същата вечер 37-годишният мъж влезе в Instagram, за да отговори на инцидента и да се извини.

Роналдо написа: “Никога не е лесно да се справим с емоциите в трудни моменти като този, пред който сме изправени. Въпреки това винаги трябва да бъдем уважителни, търпеливи и да даваме пример на всички младежи, които обичат красивата игра. Бих искал извинявам се за моето избухване и, ако е възможно, бих искал да поканя този привърженик да гледа мач на Олд Трафорд в знак на честна игра и спортно майсторство.”


Сара Кели твърди, че Кристиано Роналдо е „нападнал“ и „насинил“ сина й

Въпреки това, майката на Джейкъб Сара Кели разкри, че не е мислила много за извинението на Роналдо и се противопостави на факта, че Юнайтед No.7 не се опита да се свърже с тях насаме, за да разрешат въпроса. Тя добави, че синът й не е заинтересован да приеме предложението на португалския капитан да отиде да гледа Юнайтед.

„Извинението или липсата на извинение ме ядоса още повече“, каза Сара пред The ​​Telegraph. „Помислих си: „Колко грубо – казваш на всички, че си се извинил и не си“. Добре, изложихте го в социалните медии, но… трябва да се извините на сина ми.Кристиано Роналдо разби телефон на феновете, след като Манчестър Юнайтед загуби от Евертън
(

Изображение:

@evertonhub/Twitter)Майката на въпросния фен е отхвърлила извинението на Роналдо
(

Изображение:

@evertonhub/Twitter)

КАЖЕТЕ ДА СИ! Трябваше ли Роналдо да предложи по-добро извинение от публикацията си в Instagram? Коментар по-долу

“Той [Ronaldo] имаше няколко часа за размисъл. Той трябваше да открие нашите данни за контакт… да са частни, да каза, че е говорил с нас и е пуснал нещо. щях да се радвам на това. Бях доста шокиран, че Юнайтед не беше публикувал изявление, с което ни помоли да се свържем, просто нещо малко сърдечно, вместо Роналдо да каже, че привърженикът може да дойде при мен.

„Това изглежда наистина, наистина грубо за мен. Защо ние, като фенове на Евертън, отиваме в Юнайтед? Той каза, „този привърженик“. Не се посочва дали е бил привърженик на Евертън или Юнайтед. Това е просто много, много слабо извинение според мен.” Смята се, че ФА проучва инцидента, но Юнайтед са доволни от извинението, което Роналдо е предоставил, и няма да продължи въпроса.

Майката на Джейкъб също разкри, че синът й се мъчи да спи откакто се случи инцидентът в Гудисън Парк и няма интерес да приеме Роналдо на предложението му да дойде да гледа Червените дяволи в действие на Олд Трафорд.

Прочетете още

Прочетете още

.

Add Comment