Дан Уокър отвърна на слуховете за шокиращото му излизане от BBC Breakfast

Дан Уокър се обърна към социалните медии в опит да отвърне на слуховете за напускането му от BBC Breakfast. Водещият обяви миналата седмица, че ще прескочи кораб от Би Би Си до Канал 5

Видео зареждане

Видео не е налично

Дан Уокър обсъжда напускането на BBC в Jeremy Vine

Любимият на Strictly Come Dancing Дан Уокър отвърна на слуховете за напускането му от BBC Breakfast в дълга публикация и изявление в социалните мрежи.

Телевизионният водещ отхвърли съобщенията в пресата за напускането му от BBC, които цитират неназовани „източници“ и „къртици“, в публикация, която той качи в Instagram.

Публикувайки снимка на залез, за ​​да символизира края на работата му в Би Би Си и началото на нещо ново, Дан написа: „Често се случва простата истина да е много по-тъпа от всички измислени „къртици“ и т.нар. твърдят „източници“.

Той добави: „Накратко… на човек с наистина добра работа, която обичаше, му предложиха наистина добра работа някъде другаде, което предостави невероятно ново предизвикателство и възможност да направи някакъв вълнуващ телевизор.


Дан обяви, че ще се оттегли от ролята си в BBC Breakfast миналата седмица

“Мъжът обясни на настоящите си работодатели, че въпреки че това беше трудно решение, той е решил да напусне. Те сега се опитват да му позволят да направи достойно заминаване.”

След това Дан завърши надписа си с: „Прекрасен понеделник.

Феновете на любимия BBC Breakfast побързаха да коментират под публикацията му, като мнозина оставиха сладки съобщения.

Един човек написа: „Просто ти си част от нашия ден от дълго време… често ни караше да се смеем, когато нещата не бяха толкова добри. Желая ти всичко най-добро.. ти беше прекрасен модел за подражание и ние ви се възхищаваме много.. искрено ви благодаря.”

Друг добави: “Много се радвам за теб, Дан, истински мил човек и истински джентълмен. С най-добри пожелания за новото ти начинание.”

„Ще се видим на канал 5 Dan – страхотно, че сте се насочили към това! Един живот, живейте го!! Всичко най-добро във всичко, което правите – вече сте национално богатство, сър Дан“, написа трети .

Докато четвърти каза: „Помни Дан, тези, които имат значение, нямат значение, а тези, които имат значение, нямат нищо против! Мислете, че вашият ход е брилянтен и нямате търпение да ви видя да се изправите и да постигнете нови предизвикателства.“

А пети коментира: “Мисля, че е прекрасно, че имаш такава възможност, Дан, дай й всичко, което имаш.”Дан отвърна на слуховете за напускането му от BBC Breakfast
(

Изображение:

instagram.com/mrdanwalker)Феновете на популярния телевизионен водещ се събраха около звездата в негова подкрепа
(

Изображение:

instagram.com/mrdanwalker)

Миналата седмица беше обявено, че Дан ще напусне BBC Breakfast, за да отиде на конкурентната станция Channel 5.

Водещият се присъединява към напускането на други известни лица на BBC.

Дан замени надеждното представяне на Закуска на Бил Търнбул и сега ще влезе в обувките на Сиан Уилямс по Канал 5, която напуска собствената си позиция.

Когато обяви своя ход, той каза, че напускането на BBC Breakfast е „масово решение“, добавяйки: „Не мисля, че възможности като тази се появяват много често“.

Подробности за новата му заплата не се разкриват.

Новият мандат на Уокър ще го види да представя наскоро рестартирания водещ новинарски бюлетин 5 News, както и да „представя редица нови програми по канала“, каза Channel 5.

Имате ли история за продажба? Свържете се с нас на [email protected] или ни се обадете директно на 0207 29 33033

Прочетете още

Прочетете още

.

Add Comment