Дженифър Лопес и годеникът Бен Афлек “все още не говорят” за сватбата си

Дженифър Лопес и годеникът Бен Афлек “все още не говорят” за сватбата си… след като се сгодиха отново

Дженифър Лопес и Бен Афлек “не говорят” за сватба в момента.

52-годишната звезда обяви, че двойката е ангажирана в клип, публикуван на нейния уебсайт, но близък до нея източник казва, че сватбата все още не е в процес на подготовка.

Вътрешен човек каза на ХОРАТА, че Джей Ло „обича пръстена си“ и „не може да спре да го гледа“, но добавя, че Дженифър и Бен „не говорят за сватба“ в този момент.

Приема се ден по ден! Дженифър Лопес и Бен Афлек “не говорят” за женитба в момента; на снимката февруари 2022 г

Източникът каза: „Много е сладко да видя колко е развълнувана. Бен я прави невероятно щастлива.

Инсайдерът също така разкри, че двойката е искала да запази годежа си „в мълчание за няколко дни“, преди да излезе публично с новината.

Дженифър и Бен възобновиха романса си миналата година, след като преди това бяха във връзка между 2002 и 2004 г.

Дуото се сгоди за първи път през 2003 г., но се раздели на следващата година, след като отложи сватбата си.

Тя отново каза да!  Джей Ло показа умопомрачителния си пръстен от зелен цвят, докато обяви годежа миналата седмица

Тя отново каза да! Джей Ло показа умопомрачителния си пръстен от зелен цвят, докато обяви годежа миналата седмица

Обратно!  Дженифър и Бен възобновиха романса си миналата година, след като преди това бяха във връзка между 2002 и 2004 г.

Обратно! Дженифър и Бен възобновиха романса си миналата година, след като преди това бяха във връзка между 2002 и 2004 г.

Възобновената връзка на двойката беше шок за феновете; те се събраха отново през май 2021 г. – 17 години след неуспешния им годеж.

През април 2021 г. Дженифър потвърди края на връзката си с Алекс Родригес, бивш нюйоркски янки, след като двойката излизаше четири години и бяха сгодени за две години.

В средата на май Дженифър прекара известно време в Лос Анджелис с Бен, разпалвайки слуховете, че всъщност са се събрали отново.

„Дженифър беше само в Лос Анджелис за няколко дни“, каза източник пред People. „Тя прекара време с Бен. Те поддържат връзка всеки ден след пътуването си в Монтана.

Нежна любовна грижа: Двойката се прегърна по време на разходка в Хамптънс миналата година

Нежна любовна грижа: Двойката се прегърна по време на разходка в Хамптънс миналата година

Двойката официално обяви връзката си в Instagram през юли, докато беше на европейски празник в чест на 52-ия й рожден ден.

Оттогава двойката на властта продължава да се засилва в отношенията си, посещавайки събития на червения килим и прекарвайки време заедно по света.

Дженифър наскоро предположи, че нещата са били различни този път, тъй като са по-стари и по-мъдри, отколкото преди две десетилетия.

Певицата на On the Floor каза пред People: „Сега сме по-възрастни, по-умни, имаме повече опит, сме на различни места в живота си, сега имаме деца и трябва да сме много наясно с тези неща .’

Първоначалната романтика между двойката предизвика огромен медиен интерес и прякора „Бенифър“, но Джей Ло смята, че този път ще се справят с вниманието.

Тя обясни: „Мисля, че сега сме достатъчно силни, за да знаем кое е реално и кое не, докато когато бяхме по-млади, може би някои от тези външни гласове бяха малко по-трудни за нас да се помирим и оцелеем.“

Поп културни сензации: Дженифър и Бен възобновиха романса си миналата година, след като преди това бяха във връзка между 2002 и 2004 г.

Поп културни сензации: Дженифър и Бен възобновиха романса си миналата година, след като преди това бяха във връзка между 2002 и 2004 г.

Реклама

.

Add Comment