Дневен хороскоп за 11 април 2022 г. – прогноза за всички звездни знаци

Топ съвети за предстоящата седмица (Снимка: Getty/Metro.co.uk)

Искате ли някакъв подъл съвет, който да ви подготви за седмицата?

Не гледайте по-далеч от звездите, защото имаме най-добрите съвети за вас, независимо от вашия звезден знак.

По-нататък ще намерите пълния си хороскоп за днес, 11 април 2022 г.

Прочетете за пълен набор от прогнози.

Овен

От 21 март до 20 април

Бъбривият Меркурий се премества в земния Телец, така че може да сте готови да мислите за пари или да намерите начини да ги накарате да работят по-усилено за вас.

Тъй като Телецът е знак за растеж, това влияние може да ви помогне да вземете най-добрите решения за повишаване на вашата финансова сигурност. Това може да включва започване на малък страничен бизнес или намиране на работа на непълно работно време, за да ви даде малко свобода на действие.

Отидете тук за всичко, което трябва да знаете за това да бъдете Овен

Телец

От 21 април до 21 май

С планетата на приказките и мисълта, която се движи във вашия знак днес, може да ви е по-лесно да придадете форма на плановете си. Въпреки това, ако се появи възможност за стартиране на проект, тогава може да изглежда, че ако не се възползвате от момента, нищо няма да се случи.

Може да е по-скоро да изчакате нещата да станат ясни Телец, тогава ще знаете какво да правите и кога да го направите.

Отидете тук за всичко, което трябва да знаете за това да бъдете Телец

зодия Близнаци

От 22 май до 21 юни

В рефлексивно настроение? Ако е така, следващите дни може да донесат допълнителни прозрения. Преместването на Меркурий в частна зона може да улесни справянето с чувствата си.

Ако не сте сигурни какво мислите или чувствате за дадена ситуация, нещата могат бързо да се фокусират, давайки ви разбиране за вземане на мъдри решения. Погледнете и към мечтите си, тъй като те може да са извор на креативни идеи, Близнаци.

Отидете тук за всичко, което трябва да знаете за това да бъдете Близнаци

Рак

От 22 юни до 23 юли

Свързването с приятели може да донесе интересни гледни точки, които могат да повишат морала, Рак. Те може да имат идеи по всякакви въпроси, а чатът може да ви помогне да се почувствате по-добре и да ви насърчи да продължите напред.

Тъй като дружелюбният Меркюри навлиза във вашата зона на приятелство, може да искате да се свържете с други, които споделят вашите интереси, и това може да се окаже много възнаграждаващо през следващите седмици.

Отидете тук за всичко, което трябва да знаете за това, че сте Рак

Лео

От 24 юли до 23 август

Има моменти, когато нещата се събират лесно, а други, когато нищо не се случва, освен ако не ги направите. През следващите дни може да сте нервни да направите крачка в нова посока. И може да не го направите, освен ако ситуацията не стане толкова неудобна, че нямате избор.

Преместването на Меркурий в Телец може да ви помогне да поставите нещата в перспектива и да направите правилния ход.

Отидете тук за всичко, което трябва да знаете за това да бъдете Лъв

зодия Дева

От 24 август до 23 септември

Като изразителен Меркурий, вашият владетел, преминава към стабилен Телец от днес, той ви насърчава да разширите обхвата си и да се насладите на идеята да излезете от зоната си на комфорт.

Независимо дали искате да учите, да пътувате или да се възползвате от нови възможности, вие ще бъдете нащрек и отворени за начини, по които можете да преследвате най-светлите си мечти. Имате нужда от почивка сега? Кратко бягство може да е само билетът, Дева.

Отидете тук за всичко, което трябва да знаете за това да бъдете Дева

Везни

От 24 септември до 23 октомври

Луната е под ъгъл към Уран и може да ви види, че гледате откъснато от връзка, която се нуждае от известно внимание. Не се чувствайте зле да се отдалечите от него, дори и само за кратко, тъй като това може да е точно това, от което се нуждаете, за да видите нещата в перспектива.

Вашето мнение за този човек може да се промени в резултат на това, но също така ще знаете къде се намирате, което е от решаващо значение за разрешаването на този проблем.

Отидете тук за всичко, което трябва да знаете за това, че сте Везни

Скорпион

От 24 октомври до 22 ноември

Една среща може да ви вдъхнови да поддържате връзка с някого, за да можете да говорите с него отново, особено ако го намерите за интересен и перспективен.

Може дори да не сте съгласни с тях по определени въпроси, но това може да не ви попречи да бъдете привлечени от техните възгледи и опит. Всички неясни идеи, обещания или ангажименти скоро ще започнат да се оформят.

Отидете тук за всичко, което трябва да знаете за това да бъдете Скорпион

Стрелец

От 23 ноември до 21 декември

Можете да научите нещо, което ви кара да преосмислите аспекти от живота и начина си на живот. Новата информация може да ви предупреди за възможност да опитате нещо ново.

Колкото повече проучвате възможностите, които се отварят пред вас, толкова повече може да се вълнувате. Идните седмици са полезни за организиране, за да можете лесно да постигнете целите и плановете, които имате предвид.

Отидете тук за всичко, което трябва да знаете за това да бъдете Стрелец

Козирог

От 22 декември до 21 януари

Дълбоко личните прозрения могат да ви видят как се докосвате до умения и способности, което ви позволява да се изразявате творчески чрез изкуство, танци, музика и всичко друго, което ви харесва.

Тъй като планетата на приказките и мисълта навлиза в Телец и вашата зона за отдих, вие ще процъфтявате, колкото повече се отдадете на любимите си хобита. Търсите нови приятели на вашата дължина на вълната? Няма да имате проблеми с този резултат.

Отидете тук за всичко, което трябва да знаете за това да бъдете Козирог

Водолей

От 22 януари до 19 февруари

Тъй като Луната се свързва с електрически Уран и по-домашен сектор, може да се почувствате неспокойни. И може да се свежда до информация, която отключва аспекти от миналото ви.

Разговорът може да разкрие неща, които сте забравили или може би никога не сте знаели, което поставя живота ви в перспектива. Освен това желанието да научите повече за вашето родословно дърво може да донесе допълнително разбиране и нови откровения.

Отидете тук за всичко, което трябва да знаете за това да бъдете Водолей

Риби

От 20 февруари до 20 март

Докато огненият Марс пътува през последните степени на вашия духовен сектор, може да сте готови да опитате практика, която подобрява вътрешния мир. Медитацията или вниманието могат да помогнат.

Но ако искате да разтегнете и тялото си, тогава йога или тай-чи могат да ви направят гъвкави. И когато Меркурий навлезе във вашата комуникационна зона, организацията и планирането може да освободят пространство и енергия.

Отидете тук за всичко, което трябва да знаете за това да бъдете Риби

Вашият ежедневен хороскоп на Metro.co.uk е тук всяка сутрин, седем дни в седмицата (да, включително почивните дни!). За да проверите прогнозата си, отидете на нашата специална страница с хороскопи.

За да поръчате своя уникален личен хороскоп въз основа на вашето време, дата и място на раждане, посетете patrickarundell.com

Имате ли история за споделяне?

Свържете се с имейл на [email protected]

ПОВЕЧЕ: Вашият хороскоп за 2022 г.: Какво носи предстоящата година за всички звездни знаци

ОЩЕ : Кои звездни знаци се сблъскват най-много – това са тези, които трябва да избягвате

ОЩЕ : Най-голямата сила на вашия звезден знак… и слабост

Add Comment