Ерик тен Хаг се затруднява с постановлението на Ман Юнайтед, тъй като бездомната звезда уволнява предупреждение за проблем, който тормозеше бившите шефове

Подробностите за имейл, който Ерик тен Хаг изпрати на своите звезди от Манчестър Юнайтед, излязоха наяве, докато една бездомна звезда предупреди съотборниците си какво да очакват от холандеца според множество доклади.

Ten Hag е човекът, избран от йерархията на Ман Юнайтед да ръководи тяхното възстановяване. Летният прозорец предоставя първата възможност за Ten Hag да свие мускулите си като шеф на Юнайтед. Работата на холандеца е прекъсната, след като вече бяха потвърдени няколко напускания на високопоставени лица като Пол Погба и Джеси Лингард.

Отзад се говори за ходове за Пау Торес или Юриен Тимбър. Френки де Йонг остава тяхната основна цел в средата на терена, докато Тен Хаг лично се намеси в опит да отвличане на хода на Ливърпул за Дарвин Нунес.

Независимо от това, поне през първия си сезон, Ten Hag ще трябва да се справи с голяма част от играчите, останали от предишните епохи.

Времето на Юнайтед под ръководството на Оле Гунар Солскяер и Ралф Рангник особено се характеризира с постоянни течове от съблекалнята. Съобщенията за дисхармония сред групата също редовно се появяват в медиите.

Въпреки това, твърди Слънцето да му бъде казано за първия опит на Ten Hag да ограничи тези предишни проблеми.

Съобщава се, че Ten Hag е изложил закона на новия си отбор в имейл, който очертава очакванията му.

Ten Hag няма да търпи голямо его

Източник каза слънцето: „Новият играч изпрати имейл на играчите от първия отбор, като им каза, че футболът е отборна игра и никой човек не е по-важен от всеки друг.

„Неговият акцент е изцяло върху отбора – въпреки Манчестър Юнайтед притежаващи звезди от световна класа. Той иска играчите да тренират с по-висока интензивност, така че всяка сесия да е като игра.

„На играчите беше казано, че техните нива на фитнес ще бъдат най-добрите, които са били, и че ако се придържат към него и го подкрепят, ще се оправят. Ако не, те ще бъдат навън.

„Те ще бъдат пробивани и пробивани, докато не се оправят. И ако не могат, той ще ги замени с някои от обещаващите младежи.”

Един играч, който може да е на линия за шанс да блесне, е Дони Ван де Бийк. Холандецът е добре познат на Тен Хаг през времето им заедно в Аякс.

Така че е нещо като шок да видим италиански доклад, в който се твърди, че Ван де Бек иска да се измъкне.

Corriere della Sera твърди, че халфът е готов да напусне “Олд Трафорд” и се опитва да проектира преминаване в Рома.

Дали този доклад (предадено от Mirror) е напълно точен, само времето ще покаже. независимо, на Слънцето източник, който хвърли светлина върху имейла на Ten Hag, също предаде мнението на Ван де Бийк за работата под Ten Hag.

Те твърдят, че Ван де Бек е предупредил съотборниците си, че ще бъдат уволнени без колебание, ако Ten Hag разбере, че са нелоялни. Това би предполагало, че се разглежда културата на изтичане на информация и говорене с медиите чрез обратни канали.

Съобщава се, че Ван де Бек заключи, че Ten Hag ще подкрепи играчите си до ръба, макар че само ако покажат същото ниво на професионализъм и уважение, което той ще им окаже.

На холандеца трябва да му се даде време

Ранните признаци в царуването на Ten Hag изглеждат обещаващи. Звезди ветерани, които никога не успяха да се справят с горчицата на “Олд Трафорд”, бяха преместени, като Хуан Мата и Пол Погба.

Културата в клуба се нуждаеше от внимание и Ten Hag загуби малко време, за да започне работа в това отношение. Докладите, филтриращи до медиите за недоволство в Ман Сити и Ливърпул например, бяха доста по-малко, отколкото в Юнайтед в последно време.

Слънцето отбеляза, че Ten Hag планира да наложи дисциплина в стила на сър Алекс Фъргюсън в клуба. Това може да се наложи за много от най-добрите играчи в клуба, чиито нива се понижиха през миналия сезон.

Въпреки положителните знаци обаче, Юнайтед все още ще се изправи пред тежка борба за осигуряване на четворката през следващия сезон.

Ако не успеят да хванат футбола в Шампионската лига, Юнайтед не трябва да натиска паник бутона, ако са убедени, че Тен Хаг е точният човек за работата.

.

Add Comment