Майката на Майли Сайръс Тиш подаде молба за развод от почти 30-годишния си съпруг Били Рей Сайръс

Съобщава се, че майката на Майли Сайръс Тиш е подала молба за развод от почти 30-годишния си съпруг, кънтри певческата сензация Били Рей Сайръс, на 60 години.

54-годишният Тиш подаде молба в Тенеси миналата седмица, позовавайки се на непреодолими различия, според доклад на TMZ в понеделник.

Двойката има пет деца заедно, включително водещата на класациите певицата Майли Сайръс и начинаещия певец Ноа Сайръс, но всички са възрастни, така че няма да има битка за попечителство над деца.

Това е третият път, когато един от тях подава молба за развод.

Свърши: Майката на Майли Сайръс, Тиш, е подала молба за развод от почти 30-годишния си съпруг, кънтри пеещата сензация Били Рей Сайръс, 60 г. Виждан през 2008 г.

Семейство Сайръс: Двойката има пет деца заедно, включително водещата в класациите певицата Майли Сайръс, но всички са възрастни, така че няма да има битка за попечителство над деца.  Отляво, Майли, Тиш и Били през 2019 г

Семейство Сайръс: Двойката има пет деца заедно, включително водещата в класациите певицата Майли Сайръс, но всички са възрастни, така че няма да има битка за попечителство над деца. Отляво, Майли, Тиш и Били през 2019 г

В съдебните документи, които са били видени от сайта, Тиш отбеляза, че тя и Били Рей не са живели заедно от повече от две години.

Последният път, когато бяха снимани заедно на червен килим, беше през 2019 г. на наградите Грами. В рамките на събитието те се държаха за ръце и изглеждаха привързани един към друг.

И последният път, когато Тиш и Били Рей бяха снимани заедно, беше през 2020 г.

Той отсъстваше и на коледните снимки на семейството, което беше сигнал към феновете, че нещата между влюбените птици са на камък.

Някои от децата: отляво, Трейс Сайръс, Тиш Сайръс, Майли Сайръс, Бранди Сайръс и Били Рей Сайръс, видяни през 2007 г.

Някои от децата: отляво, Трейс Сайръс, Тиш Сайръс, Майли Сайръс, Бранди Сайръс и Били Рей Сайръс, видяни през 2007 г.

А Тиш каза, че причината за развода са „непреодолими различия“.

И тя вече е очертала как иска да се разпределят парите.

Според сайта Тиш е поискал брачното имущество да бъде разпределено поравно. Celebrity Net Worth твърди, че богатството е в диапазона от 20 милиона долара.

Това не е първият път, когато говорят за развод. Били Рей подаде молба за развод през 2010 г., но след това промени решението си. През 2013 г. тя подаде молба за развод, но се отказа от идеята в рамките на месеци.

Трети път: Това не е първият път, когато говорят за развод.  Били Рей подаде молба за развод през 2010 г., но след това промени решението си.  През 2013 г. тя подаде молба за развод, но се отказа от идеята в рамките на месеци.  Отляво Били Рей, Тиш, Бранди и Ноа през 2017 г

Трети път: Това не е първият път, когато говорят за развод. Били Рей подаде молба за развод през 2010 г., но след това промени решението си. През 2013 г. тя подаде молба за развод, но се отказа от идеята в рамките на месеци. Отляво Били Рей, Тиш, Бранди и Ноа през 2017 г

Когато Тиш и Били Рей се ожениха през 1993 г., те бяха на 20-те години и кариерата му на кънтри певец вървеше нагоре.

Той продължи да направи 16 студийни албума с общо 53 сингъла. Най-големият му хит е закачливият Achy Breaky Heart от 1992 г.

Когато той участва в шоуто на Дисни Хана Монтана с дъщеря си Майли, тя се превърна в пробивна звезда, засенчвайки баща си. Шоуто се излъчваше от 2006 до 2011 г.

Тиш е втората съпруга на Били Рей. От 1986 до 1991 г. е женен за Синди Смит.

Той също има син Кристофър Коди, на 30 години, с бившата Кристин Лъки.

Заедно Тиш и Били имат пет деца: Майли, 29, Ноа, 22, Трейс, 33, Брейсън, 27, и Бранди, 34.

Те се връщат назад: когато Тиш и Били Рей се ожениха през 1993 г., те бяха на 20-те години и кариерата му на кънтри певец вървеше нагоре.  Видяно през 2009 г. с Майли

Те се връщат назад: когато Тиш и Били Рей се ожениха през 1993 г., те бяха на 20-те години и кариерата му на кънтри певец вървеше нагоре. Видяно през 2009 г. с Майли

В миналото Тиш – чието рождено име е Летисия Джийн Финли – е казвала, че бракът може да бъде труден.

„Мисля, че бракът е тежка работа“, каза матриархът.

„И мисля, че много хора, когато преминавате през борби и трудни времена, хората хвърлят кърпата малко прекалено лесно.

„И аз мисля, че всяка връзка — независимо дали е брак или семейство, няма значение — наистина трябва да се грижите за нея, да подхранвате и наистина да работите усилено за връзките. И това не винаги е лесно, особено в бизнеса, в който се занимаваме. Така че мисля, че това е много просто отдаденост и комуникация, в което не съм много добър.

И Били Рей каза за UsWeekly след последната си раздяла с Тиш през 2013 г.: „И двамата се събудихме и осъзнахме, че се обичаме и решихме, че искаме да останем заедно. И двамата влязохме в терапия за двойки, нещо, което не сме правили за 22 години заедно, и това ни сближи и наистина отвори комуникацията ни по невероятни начини.

„Тиш също каза, че бракът може да бъде наистина труден, особено след 22 години в развлеченията. Имахме трудни моменти, но и двамата осъзнахме, че не искаме да бъдем поредната статистика и искахме да го накараме да работи.’

Рок на: отляво, Трейс, Бранди, Ноа, Тиш, Били Рей и баба Лорета Финли на премиерата на The Last Song в Лос Анджелис през 2010 г.

Рок на: отляво, Трейс, Бранди, Ноа, Тиш, Били Рей и баба Лорета Финли на премиерата на The Last Song в Лос Анджелис през 2010 г.

.

Add Comment