Причините на Ерик тен Хаг да се откаже от работата в Ман Юнайтед, тъй като се появява проблемът с трансфера

Ерик тен Хаг от Аякс е фаворитът, който ще бъде избран за наследник на Ралф Рангник след поредица от срещи с официални лица на Манчестър Юнайтед през последните няколко седмици.

Видео зареждане

Видео не е налично

Златна обувка от Висшата лига: Преднината на Салах е намалена от Сон

Ерик тен Хаг не е склонен да приеме предложението за работа на Манчестър Юнайтед, тъй като се притеснява колко влияние ще има при набирането на играчи.

Холандецът е фаворитът, който ще бъде избран за наследник на Ралф Рангник след поредица от срещи с официални лица на клуба през последните няколко седмици. Червените дяволи внесоха оферта на Ten Hag, но шефът на Аякс все още не е приел предложението.

Mirror Football ексклузивно разкри, че РБ Лайпциг се е включил в надпреварата за назначаване на Ten Hag, тъй като искат да отвлекат офертата на Юнайтед. Клубът от Бундеслигата започна преговори с Ten Hag преди седмици и сега му предложи мегаконтракт, нещо, което той приема сериозно.

Предпочитанието на Тен Хаг е да се присъедини към Юнайтед, но има резерви относно сериозната операция, която отборът изисква. Той иска да има думата при възстановяването на клуба по отношение на това кого купуват и продават, според The ​​Times, тъй като през лятото се очакват промени на едро.

На въпрос за свързване с Юнайтед, Тен Хаг каза в събота: „Заети сме с тренировки и мачове. Искам да говоря за играта, а не за други неща и дали съм водил разговори или не. Няма да коментирам слухове.”

Тен Хаг също иска да доведе със себе си редица треньори, включително неговия асистент Мичъл ван дер Гааг, бившия мениджър на Англия Стив Макларън и бившия нападател на Юнайтед Робин ван Перси. Колебливостта на Тен Хаг подчертава проблемите на Юнайтед в момента. РБ Лайпциг, който разполага с относително ограничени ресурси, не би трябвало да може да се конкурира с клуб от ръста на Юнайтед, но това е мястото, където се озовават в момента.

Червените дяволи претърпяха тежка загуба от Евертън през уикенда, тъй като надеждите им да завършат в четворката и да се класират за Шампионската лига бързо намаляват. Някои експерти бяха съпричастни към играчите на Юнайтед след поражението от Гудисън, предвид спекулациите около Ten Hag. Но Рангник не смята, че търсенето на нов мениджър трябва да разсейва играчите и да се използва като извинение.


На Ерик тен Хаг е предложена работа в Манчестър Юнайтед

Той каза: „Не мисля, че това трябва да е извинение. Ние сме Манчестър Юнайтед, имаме много международни играчи, това не може да бъде алиби или разсейване. Следващия сезон ще има нов мениджър, независимо дали е обявен сега, след 14 дни, 20 дни, това не би трябвало да има ефект върху игра като днешната.”

Рангник не е изоставил надеждата си за финал в четворката, тъй като се закле, че отборът ще се държи заедно. Той добави: „Говорихме за това няколко пъти, зависим от други резултати, но ако не спечелим нашите мачове, никога няма да имаме добри резултати от други отбори. Единственото нещо, което можем да направим, е да се придържаме заедно.

“Сега имаме контузен Фред, както и Скот Мактоминей, така че това са две контузени шестици в халфовата линия, да се надяваме, че не за дълго. Това е всичко, което можем да направим, да се подготвим за мача на Норич.”

Прочетете още

Прочетете още

.

Add Comment