Саймън Коуел показва по-естествен вид на наградите Kids’ Choice Awards

Коуел разкри за променящия се външен вид (Снимка: Getty / Rex)

Саймън Коуел излезе на наградите Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2022, след като отвори за своите филми на ужасите.

62-годишният медиен магнат беше забелязан да демонстрира по-естествен вид, докато присъства на церемонията в Санта Моника, Калифорния, където America’s Got Talent спечели наградата за най-добро риалити шоу.

С пълна брада и усмихнат пред камерите, Саймън изглежда беше в добро настроение, след като наскоро разкри, че е зарязал ботокса, след като е решил, че лечението го е оставило да изглежда „като нещо от филм на ужасите“.

Вместо това той се е обърнал към здравословна диета, за да се бори с естествените последици от стареенето.

„Имаше етап, в който може би отидох малко твърде далеч. Видях моя снимка от “преди” онзи ден и първо не я разпознах като мен. Ерик беше в истерия. Стига беше достатъчно”, каза той.

Той добави пред The ​​Sun: „В момента изобщо няма филър на лицето ми. нула. Имаше фаза, в която лицата на всички бяха пълни с това и другото.

САНТА МОНИКА, КАЛИФОРНИЯ - 09 АПРИЛ: (LR) Софиа Вергара и Саймън Коуел, носители на наградата за най-добро риалити шоу за „America's Got Talent“, позират зад кулисите на наградите Nickelodeon's Kids' Choice Awards 2022 в Barker Hangar на 09 април , 2022 г. в Санта Моника, Калифорния.  (Снимка от Matt Winkelmeyer/Getty Images за Nickelodeon)

Саймън се появи с колежката си София Вергара на наградите (Снимка: Matt Winkelmeyer/Getty Images за Nickelodeon)

София, Хайди Клум, Саймън и Тери Крюс празнуват спечелването на наградата за най-добро риалити шоу (Снимка: Kevin Mazur/Getty Images за Nickelodeon)

„Но всъщност за мен сега много от това се свежда до здравословно хранене и пиене на тонове вода.“

А що се отнася до неговата телевизионна кариера, Саймън също твърди, че X Factor ще трябва да претърпи някои промени, ако трябва да се върне.

Саймън се отказа от филъри и ботокс (Снимка: Алън Березовски/WireImage)

Изображенията са заснети на 21 октомври 2019 г., но са освободени само от ембаргото 05 февруари 2020 г. Задължителен кредит: Снимка от Broadimage/REX/Shutterstock (10549583af) Саймън Коуел „Америка има талант: Шампионите“, Сезон 2, ТВ шоу, Пристигания в Лос Анджелис САЩ - 21 октомври 2019 г

Той беше открит за работата, която е свършил (Снимка: Broadimage/Rex/Shutterstock)

„Заплатите се разпаднаха. Бих бил лицемер, ако кажа, че не съм спечелил много пари. Но стана твърде лудо“, обясни той. „Другото нещо, което направихме с шоуто, беше да продължим да го бърникаме, добавяйки нови формати.

„Когато за първи път стартирахме шоуто, беше много просто с уникални елементи. Бих казал, че не можеш да направиш по-добро музикално шоу от това.

Той беше на церемонията, за да отпразнува успеха на AGT (Снимка: Trae Patton/NBCU Photo Bank/NBCUniversal чрез Getty Images)

Задължителен кредит: Снимка от JM Enternational/REX/Shutterstock (10223205ba) Саймън Коуел присъства на наградите BRIT 1994 г. 14-те награди BRIT, Александра Палас, Лондон, Обединеното кралство - 14 февруари 1994 г.

Саймън започва телевизионната си кариера през 2001 г. (Снимка: JM Enternational/Rex/Shutterstock)

Междувременно Саймън преди беше открито за любовта си към ботокса в миналото и призна, че е имало време, когато е имал „твърде много“.

Тогава той каза: „Надявам се да изглеждам по-добре сега – вероятно имах малко повече ботокс преди няколко години, защото всеки по телевизията го има. Сега имам процедури за лице, но нищо прекалено екстравагантно в момента.

„Имам едно момиче, което идва тук и прави страхотен масаж на лицето – много е релаксиращо. Веднъж имах и овча плацента на лицето, която беше доста навън.

„Тогава Синита ми препоръча да опитам друга машина за детоксикация и това нещо се появи в спалнята ми и беше като нещо от Доктор Кой. Сякаш космически кораб беше кацнал в спалнята ми.

Имате ли история?

Ако имате история на знаменитост, видеоклип или снимки, свържете се с екипа за забавления на Metro.co.uk, като ни изпратите имейл [email protected], обадете се на 020 3615 2145 или като посетите нашата страница за изпращане на неща – ние обичам да чувам от теб.

ПОВЕЧЕ : Саймън Коуел ще остави “значителна сума” на приютите за кучета в завещанието си, тъй като последните желания обхващат “всичко, за което го интересува”

ПОВЕЧЕ: JoJo Siwa твърди, че „не е била поканена“ на наградите Nickelodeon Kids’ Choice

Шоубизнес

Add Comment