Спойлери на съседите – Дейвид и Фрея наказани със смърт

Съседи следват спойлери.

Съседи феновете ще видят Дейвид Танака и Фрея Возняк най-накрая да се изправят пред музиката за смъртта на Гарет Бейтман следващата седмица.

Колегите от болницата в Еринсбъро прекараха последните няколко седмици в прикриване на следите, след като оставиха Гарет да умре, когато беше ранен при катастрофа с минибус по време на пътуването до Ривър Бенд.

В епизодите от следващата седмица по Channel 5 натискът става твърде голям за Дейвид и Фрея, тъй като техният мистериозен изнудвач вдига ставката.

Тъй като анонимният подател на бележки сега иска пари, Фрея се обръща към своя отчужден брат Зейн, за да го помоли за парите.

ФримантълКанал 5

Зейн и Фрея Возняк в съседи

ФримантълКанал 5

Свързани: Съседи дразни два изхода и нова химия в 14 спойлерни снимки

Зейн, изигран от Оли Пизи-Стратфорд, първоначално се разкъсва дали да помогне на Фрея. Въпреки това, след като чу емоционалната й молба, той се съгласява да й даде парите назаем.

За съжаление, дори и с осигурените пари, изглежда, че Фрея и Дейвид все още не са излезли от кошмара си.

Фрея е бясна на Дейвид, когато той ключове колата на Дийн Кови, все още вярвайки, че той е изнудвачът.

Дейвид променя подхода, като посещава Дийн и го моли да спре да играе игри. Дийн отрича да знае за какво говори Дейвид.

Такая Хонда като Дейвид Танака в съседи

ФримантълКанал 5

Свързани: Съседи актьорът Алън Флетчър пуска сингъл с бивша колега

Осъзнавайки, че нещата излизат извън контрол, Дейвид и Фрея се изправят пред шефа на болницата Клайв Гибънс за действията си.

Клайв не може да повярва какво са направили и двамата и когато полицията се намесва, Леви Канинг е шокиран да разбере, че Фрея отново го е лъгала.

След като са подложени на тежък разпит в полицейското управление, Дейвид и Фрея също откриват самоличността на изнудвача. Те се надяват да го изправят пред съда, но може да е твърде късно.

Дейвид и Фрея са доволни, че са заобиколени от подкрепа след големите си признания. Единственото истинско изключение е Леви, който все още се мъчи да прости на Фрея.

Дейвид танака и леви консервиране в съседи

ФримантълКанал 5

фрея возняк и леви консервиране в съседи

ФримантълКанал 5

Свързани: Съседи“ Карл Кенеди да предаде Сюзън с потаен ход

Следващата среща с адвокати се оказва болезнена, тъй като Дейвид и Фрея са посъветвани да се съсредоточат върху посттравматичния си стрес в стратегията си за защита.

Адвокатите посочват, че това може да извини Дейвид и Фрея, че са оставили Гарет да умре, но дали ще бъде достатъчно, за да спасят работните им места и да ги предпазят от затвора?

Дейвид Танака в съседи

ФримантълКанал 5

фрея возняк в съседи

ФримантълКанал 5

Съседи излъчва тези сцени в понеделник, 18 април, вторник, 19 април, сряда, 20 април и четвъртък, 21 април по Channel 5 (UK) и четвъртък, 12 май, понеделник, 16 май, вторник, 17 май и сряда, 18 май на 10 Праскова (Австралия).

Прочетете още Съседи спойлери на нашата специална начална страница


Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и импортирано на тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да успеете да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io

Add Comment