Този шампоан за растеж на косата за £14 работи толкова добре, че купувачите на Amazon го оценяват като „магически“

Този шампоан за растеж на косата за £14 работи толкова добре, купувачите на Amazon го приветстват като „магически“ – и е толкова популярен, че една бутилка се продава на всеки 30 секунди

Продуктите, включени в тази статия за Mail Best, се избират независимо от нашите автори за пазаруване. Ако направите покупка, използвайки връзки на тази страница, MailOnline може да спечели комисионна за партньор.

Бюджетният шампоан, който се продава на всеки 30 секунди по целия свят, е наречен „магически“ за предотвратяване на загубата и изтъняването на косата.

Шампоанът за растеж на косата Watermans Grow Me, специално създаден за стимулиране на растежа на косата, е възхваляван за способността му да трансформира косите с продължителна употреба за по-дълга, по-здрава и по-лъскава коса.

Фанатиците на красотата и тези, които страдат от загуба и изтъняване на косата, са съгласни, че шампоанът за растеж от £13,95 прави всичко с над 4900 купувачи на Amazon, които свидетелстват за неговите твърдения.

Щастлив клиент: Жена показва как използването на шампоан, който съдържа биотин и кофеин, е помогнал за сгъстяване на отдръпналата й коса

Без сулфати и парабени, най-продаваният шампоан съдържа биотин, кофеин и арганово масло за насърчаване на растежа на косата.

Смесен с блокери на дихидротестостерон (DHT) (хормон, свързан с косопад), той твърди, че помага за подобряване на кръвообращението на скалпа и космените фоликули.

Пазарувайте

Потребителите съобщават за по-малко падане на косата (известно като телогенен ефлувиум) и видим растеж и дебелина в рамките на няколко седмици на употреба, като клиентите споделят невероятни преди и след трансформации на косата.

Един купувач се възхищаваше за шампоана за растеж на косата Watermans Grow Me, казвайки, че той „направил огромна разлика за оредяващата ми коса“. Друг доволен купувач се съгласи, добавяйки: „косата ми порасна толкова много с този шампоан“.

Без опасни химикали и сулфати, шампоанът за растеж на косата Watermans Grow Me е пълен с обичащи косата съставки като биотин, кофеин, розмарин, ниацинамид, арганово масло и, което е по-важно, дуото притежава DHT блокиращи свойства.

Дихидротестостеронът (DHT) е хормон, свързан с загубата на коса, наред с други здравословни проблеми.

Биотинът помага за увеличаване на производството на кератин за по-здрава коса, докато екстрактът от розмарин естествено лекува косопада и алантоина и може да помогне за лечение или предотвратяване на сух и сърбящ скалп.

И важното е, че ще поддържа скалпа ви здрав и хидратиран, което е от съществено значение за оптималния растеж на косата.

Доволните клиенти не само споделят впечатляващи снимки преди и след онлайн, но и пишат положителни отзиви за продуктите

„Косата ми пада от години.  Никога не му е поставена правилна диагноза.  Дори след различни различни лекари реших да опитам amazon за шампоан“, каза един човек

Доволните клиенти не само споделят впечатляващи снимки преди и след онлайн, но и пишат положителни отзиви за продуктите

Не може да се отрече колко невероятно разочароващо може да бъде загубата и изтъняването на косата. Но това е невероятно често и може да бъде резултат от стареене, диета, заболяване, стрес, след бременност или менопауза.

И макар че препоръчваме да посетите личния си лекар, ако сте загрижени за състоянието си, потребителите казват, че този стимулиращ растежа на косата шампоан от Watermans е страхотно първо място за повикване.

„Страхотни резултати“, написа един купувач. „Страхотен шампоан, имам и балсама. Моят фризьор също коментира обновената сила, дължина и здраве на косата ми, откакто започнах да я използвам преди десет седмици.

„Косата ми порасна по-дълга, но също така е в много по-добро състояние и на това се надявах повече от всичко.

Комплектът шампоан и балсам за растеж на косата Watermans Grow Me (на снимката)

Телоген ефлувиум е състояние на косопад, причинено от тежко заболяване или значителни промени в живота и събития

Потребителите съобщават за по-малко падане на косата (известно като телогенен ефлувиум) и видим растеж и дебелина в рамките на няколко седмици на употреба, като клиентите споделят невероятни преди и след трансформации на косата

„Бих изкупувал отново и отново“, коментира друг. „На моята 9-та бутилка сега. Виждам огромна разлика, когато използвам този шампоан, в сравнение с нормалните марки, които купувате в магазините на най-високо ниво.

„Забелязах, че пада по-малко коса (и хвърлям косми като лятна котка), не пада и толкова много под душа. По отношение на дължината, аз също приемам биотин, така че не бих могъл да потвърдя дали той кара косата да расте. Но определено помага при опадането на косата.

Трета се съгласи, като написа: „По-пълна коса и по-малко окапване. Изглежда, че косата ми пада по-малко, а общата здравина на косата е много по-добра!

Какво е телогенен ефлувиум?

По време на естествения цикъл на растеж на косата старите кичури се отделят, за да могат да растат нови. Нормално е да губите между 50 и 100 косъма всеки ден. Телоген ефлувиум обаче прекъсва този цикъл, причинявайки до 300 косъма на ден.

Телоген ефлувиум засяга както жените, така и мъжете. Появява се, когато анагенната (растежна) фаза на цикъла на растеж на косата е прекъсната (обикновено поради смущение в тялото) и кара косата да премине преждевременно във фазата на телоген (опадане).

Някои от често срещаните тригери за телогенен ефлувиум включват (но не се ограничават до):

  • Стрес
  • Медикаменти
  • Дефицит на желязо
  • Шок или травма
  • Състояния на щитовидната жлеза
  • Сериозно заболяване
  • Диета
  • Екстремна загуба на тегло

След задействане обикновено отнема от 6 до 12 седмици, за да настъпи загуба на коса (въпреки че внезапната загуба на коса може да е резултат от заболяване или шок). За да откриете основната причина за симптомите на телогенния ефлувиум, погледнете назад към събитията от предходните три месеца, за да помогнете да намерите задействане.

Източник: Watermans

Реклама

.

Add Comment