Хайди Монтаг е бременна! 35-годишната ветеринарка от Хилс разкрива, че очаква второто си дете

Хайди Монтаг очаква второто си дете от Спенсър Прат.

35-годишната ветеранка на Хилс сподели щастливата новина с UsWeekly в сряда сутринта, когато беше видяна на снимки, показващи бременното си коремче. Пред изданието тя каза още, че трябва да се роди през декември.

Двойката вече има син Гънър на четири години.

Поздравления: Хайди Монтаг очаква второто си дете от Спенсър Прат. Видяно през 2019 г

„Не мога да бъда по-развълнуван. Не знам за кого се вълнувам най-много – за себе си, Гънър или Спенсър“, споделя Монтаг пред сайта.

Русокосата красавица от известно време се опитваше да забременее отново. През 2019 г. тя предаде на Entertainment Tonight, че работи активно по него с Прат.

Тя никога не се отказва, защото изпитва дълбок копнеж за второ дете, каза тя за UsWeekly.

„Просто почувствах, че нещо липсва. Имах чувството, че липсва човек в нашето семейство, към който изпитвах тази силна любов“, каза риалити звездата.

Първи дни: 35-годишната ветеранка на Хилс сподели щастливата новина с UsWeekly в сряда сутринта, когато беше видяна на снимки, показващи бременния си корем.  Пред изданието тя каза още, че трябва да се роди през декември.  Виждан през 2006 г

Първи дни: 35-годишната ветеранка на Хилс сподели щастливата новина с UsWeekly в сряда сутринта, когато беше видяна на снимки, показващи бременния си корем. Пред изданието тя каза още, че трябва да се роди през декември. Виждан през 2006 г

„И продължих да се моля за това. Аз съм като, ако не ми е писано да имам друго дете — защото бях приел това в този момент — просто исках да нямам това желание толкова силно и просто не бях сигурен дали ще се случи или не . Просто ставам толкова емоционален от това.’

Спенсър каза, че е било трудно да се опита за второто дете, тъй като е имало много сърдечни проблеми по пътя.

Според двойката те са се занимавали с това в продължение на много години и това е било трудно за Хайди.

Те вече имат един: Двойката вече има син Гънър на четири години.  Видяно през 2019 г

Те вече имат един: Двойката вече има син Гънър на четири години. Видяно през 2019 г

„Хайди плачеше много. Все едно всеки месец: „Ето ни“. Бях като: „Ако се случи, ще се случи“. Но Хайди не искаше да го прави по този начин“, споделя той.

„Това беше толкова дълго в този момент, че не знам дали имам останали емоции, защото беше много предизвикателно.“

Отне 18 месеца да се опитват да забременеят, преди тя да разбере, че е с дете.

Упоритата работа се отплати: отне 18 месеца, за да се опитват да заченат, преди тя да разбере, че е с дете

Упоритата работа се отплати: отне 18 месеца, за да се опитват да заченат, преди тя да разбере, че е с дете

В един момент техният колега от Hills Броуди Дженър предложи да плати за тяхното ин витро оплождане.

Не е известно дали са използвали IVF, за да забременеят отново.

„Мисля, че много жени се борят с това и просто не е нещо, за което много хора говорят, защото е толкова трудно и е толкова лично“, отбеляза Хайди.

„И аз се чувствах наистина благословена, че имам Gunner и имам толкова красив здрав син, така че се опитвах да не бъда неблагодарна за живота си и за това, което имам“, каза звездата.

Те имат силна връзка, която издържа изпитанието на времето: Монтаг и Прат, 38, се ожениха през 2008 г.

Те имат силна връзка, която издържа изпитанието на времето: Монтаг и Прат, 38, се ожениха през 2008 г.

„И в същото време в сърцето ми имаше толкова дълбок копнеж — да искам брат и сестра за Gunner и да искам да разширя семейството си.“

През август 2021 г. тя претърпя операция, за да подобри шансовете си да забременее.

Звездата си направи хистероскопска полипектомия за отстраняване на полипи на матката.

Полипите на матката са неракови израстъци, прикрепени към вътрешната стена на матката, които могат да бъдат свързани с безплодие, според Mayo Clinic.

„Чувствах се нервен снощи за това, но днес съм развълнуван“, каза Монтаг във видео, споделено в социалните медии след операцията.

„Надявам се, че операцията работи и че това е единствената причина да не мога да забременея… Вълнувам се. Моля те, Боже, моля се да мога да забременея след това.

Монтаг и Прат, 38, се ожениха през 2008 г.

Те бяха на повторение: звездите, гледани вляво, бяха на рестартирането на Hills с Джъстин Бреша, Одрина Патридж, Броуди Дженър и Миша Бартън отляво

Те бяха на повторение: звездите, гледани вляво, бяха на рестартирането на Hills с Джъстин Бреша, Одрина Патридж, Броуди Дженър и Миша Бартън отляво

.

Add Comment