Хелън Фланаган разкрива, че и трите й деца са болни от скарлатина

Хелън Фланаган разкрива, че и трите й деца са болни от скарлатина, тъй като случаите на силно заразна ракетна инфекция

Хелън Фланаган разкри, че и трите й деца са болни от скарлатина, след като случаите на инфекцията нараснаха до небето в северозападната част на Англия.

32-годишната актриса от Кори е майка на 6-годишната Матилда, 3-годишната Далила и 13-месечния син Чарли. бившият играч на Селтик Скот Синклер.

Скарлатината е заразна инфекция, която засяга предимно малки деца, но лесно се лекува с антибиотици.

Под времето: Хелън Фланаган разкри, че и трите й деца – Матилда, на шест, Далила, на три, и син Чарли, на 13 месеца – са болни от скарлатина

Лошо: В понеделник в Instagram Хелън сподели снимка на Далила, която дреме на дивана, докато се бори с инфекцията

Лошо: В понеделник в Instagram Хелън сподели снимка на Далила, която дреме на дивана, докато се бори с инфекцията

Основен симптом на скарлатина е обрив на малки, надигнати петна, докато някои страдат и от грипоподобни симптоми, включително висока температура, възпалено гърло и подути жлези на врата.

В Instagram в понеделник Хелън сподели снимка как Далила дреме на дивана, докато се бори с инфекцията.

Тя написа: „Всички деца имат скарлатина. Радвам се да знам какво е, след като Далила не е била себе си и лекарството за това.

Хелън каза на феновете: „Всички деца имат скарлатина.  Радвам се да знам какво е, след като Далила не е била себе си и лекарството за лечението му“

Хелън каза на феновете: „Всички деца имат скарлатина. Радвам се да знам какво е, след като Далила не е била себе си и лекарството за лечението му“

Родителите са предупредени да бъдат нащрек за варицела и скарлатина, тъй като случаите сред децата се увеличават в цялата страна.

Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) издаде предупреждението към родителите, след като бяха съобщени близо 3500 случая на скарлатина между септември 2021 г. и март 2022 г. в Англия.

Едно училище в Манчестър беше принудено да изпрати писмо до родителите след избухването на вируса, което накара UKHSA да следи степента на заразяване в северозападната част.

Какво е скарлатина?

  • Скарлатината обикновено е лека, но силно заразна, което кара UKHSA да предупреди родителите да бъдат бдителни.
  • Симптомите на скарлатина включват възпалено гърло, главоболие и треска с розов или червен обрив по кожата.
  • Ранното лечение е важно, тъй като помага за намаляване на риска от усложнения като пневмония и предаване на инфекция.
  • Тези с диагноза скарлатина трябва да останат вкъщи най-малко 24 часа след началото на лечението с антибиотици.
  • Заразените трябва да спазват добра хигиена, включително миене на ръцете и да не споделят прибори.
  • Редки симптоми на скарлатина могат да възникнат, когато циркулира едновременно с други кожни инфекции, включително варицела.
  • Едно рядко усложнение може да включва септицемия, инфекция в кръвта, която потенциално може да бъде фатална.
  • Родителите, които подозират, че детето им има скарлатина, трябва да потърсят медицинска помощ чрез личния си лекар или като се обадят на 111

Новината за разболяването на децата на Хелън идва, след като тя посети Деня на дамите в Aintree в петък с майка си Джулия.

Актрисата изглеждаше шик в класическа кафява рокля от Never Fully Dressed по време на емблематичното събитие за конни надбягвания в Ливърпул.

Хелън носеше вещите си в нежна розова велурена дамска чанта на Dior и допълнена с мрежест фасцинатор в подобен нюанс.

Сапунената звезда повиши ръста си с искрящ чифт златни обувки на каишки и завърши визията си със златен ръчен часовник и красив розов маникюр.

Майката на Хелън, Джулия, привлече вниманието със зашеметяваща синя рокля с мехурчета, която също беше от Never Fully Dressed.

Тя се разхождаше на сребърни токчета и държеше бяла чанта за клъч с мъниста в ръката си, като същевременно връзваше всичко заедно с дързък син фасцинатор.

Ден на майката и дъщерята: В петък Хелън изглеждаше шик в класическа кафява рокля, докато се наслаждаваше на Деня на дамите в Aintree с бляскавата си майка Джулия

Ден на майката и дъщерята: В петък Хелън изглеждаше шик в класическа кафява рокля, докато се наслаждаваше на Деня на дамите в Aintree с бляскавата си майка Джулия

Реклама

.

Add Comment