Чувствата на Ерик тен Хаг относно трансфера на Дарвин Нунес са ясни, след като Ман Юнайтед получи предупреждение за £113 милиона

Ерик тен Хаг се бави около предложението за работа на Манчестър Юнайтед, тъй като иска уверения, че ще има пълен контрол върху това кого ще подпишат в предстоящия прозорец на фона на връзките с Дарвин Нунес

Видео зареждане

Видео не е налично

Златна обувка на Висшата лига: Преднината на Салах е намалена от Сон

Ерик тен Хаг даде да се разбере, че иска думата за трансферния бизнес на Манчестър Юнайтед това лято, тъй като те са насочени към ход за Дарвин Нунес.

Шефът на Аякс се бави около предложението за работа на Юнайтед, тъй като иска уверения, че ще има пълен контрол върху това с кого ще подпишат червените дяволи в предстоящия прозорец, според The ​​Times. Очаква се клубът на “Олд Трафорд” да претърпи сериозна операция предвид добре документираните им борби през този сезон с играчите, които се насочват в двете посоки.

Приоритетът на Юнайтед е да назначи нов мениджър, докато преговорите с Ten Hag продължават, но те също работят зад кулисите, за да подсилят отбора си с бързо наближаването на трансферния прозорец. Нунес се очертава като една от най-големите мишени на клуба, тъй като Юнайтед търси да добави атакуващи подкрепления. Уругваецът, който отбеляза в загубен мач срещу Ливърпул в средата на седмицата, беше изключително впечатляващ за Бенфика този сезон.

А Атлетик твърди, че Юнайтед, Челси и Пари Сен Жермен са трите отбора на пол позиция, за да спечелят надпреварата за подписване на звездата на Бенфика, тъй като се очаква първоначалните преговори да приключат през следващата седмица. Твърди се, че Юнайтед са готови да изпълнят желанието на Тен Хаг да отговаря за набирането, както и да му дадат време да възстанови отбора, което предполага, че той вече е дал своя печат за одобрение за подписването на Нунес.

Това обаче може да струва на Юнайтед справедлива част, тъй като шефът на Бенфика Нелсън Верисимо се надява, че неговата страна може да се доближи до астрономическата такса, платена за Жоао Феликс, който се присъедини към Атлетико Мадрид за £113 милиона през юли 2019 г. Той каза: „Какво мислите? Дарвин е отличен играч, той показа всичките си качества, помогна много на отбора, вярно е, че отборът също му помогна много.


Дарвин Нунес отбеляза гол срещу Ливърпул, като според съобщенията скаути на Ман Юнайтед наблюдаваха от трибуните

„Той е млад играч, с много потенциал, естествено е, че като се има предвид растежът му през този сезон, както и много в резултат на представянето му в мачовете от Шампионската лига, естествено е той предизвиква интереса на големите европейски клубове.

„Това ще бъде в края на този сезон или следващия сезон, в зависимост от това, което е показал, естествено е, че ще предизвика интерес от други клубове и естествено може да има времето, в което ще премине. Сега по отношение на числата, надявам се като фен на Бенфика, че ще има числа, близки до тези, които бяха числата на Жоао Феликс. Сега не е за мен да въвеждам числа в това поле.

„В това, което е моят ден за ден с играча, в това, което ни е дадено да наблюдаваме в тренировките и в играта, естествено ние сме тук преди различен играч и всички различни играчи да предизвикат интереса на големите европейски клубове. Очевидно Дарвин е на тази партида.”

Прочетете още

Прочетете още

.

Add Comment