Яростният обаждащ се на Рейнджърс преследва „примадоните“ на Ibrox и измисля план от 3 точки, за да хване Селтик – Гореща линия – Спортна гореща линия

Селтик и Рейнджърс подгряваха за полуфинала за Купата на Шотландия в неделя с комбиниран разгром с 11-0 на двамата светци.

Това беше седмото небе за Селтик срещу Сейнт Джонстоун, докато Рейнджърс излезе на преден план срещу Сейнт Мирън.

Не всички на Гореща линия беше убеден, че и двете страни работят с всички цилиндри – особено с Рейнджърс, който е изправен пред решаващ реванш от четвъртфиналите на Лига Европа срещу Брага в четвъртък.

Нека започнем с малко позитивизъм и фен на Рейнджърс Джон Дейвидсън, Армадейл, получи нова вяра от хеттрика на Кемар Руф в Пейсли. Джон каза: „Покривът гори. Надяваме се, че ще успее да го пренесе в ад за четвъртък и неделя.Еди Лохлан, Ларгс, не е убеден. Той каза: „Аз съм привърженик на Рейнджърс през целия живот, но победата с 4-0 не заблуждава никого, лигата беше загубена миналата седмица на Ibrox. Крис Бойд дори призна това преди началото. Този отбор го бутилира цял сезон, играчите са позор, някои искат да играят за фланелката, а други са луксозни играчи на примадона, които тъпчат вода до лятото. Дайте инвестиция на GVB, дайте му два подходящи прозореца и направете Райън Джак капитан!“

Еди Исън, Балингри, заяви: „Това е огромна седмица за Рейнджърс, сезонът им може да приключи по това време следващата седмица, като Селтик ще премине през предавките в и извън парка. Въпросът е може ли Рейнджърс да спре Селтик juggernaut? Това е голямо искане с всички разсейвания извън терена и борд, който не може да направи нищо правилно.”

И Алфи Мълин, Лондон, шеговито: „Въпреки че все още не съм се отказал от спечелването на титлата на Рейнджърс, ще бъде трудно, но все още е математически възможно и ще имаме нужда от услуги. Джовани Ван Бронкхорст трябва да извади лист от книгата на женския отбор. Изглежда, че бягат с лигата си. Може би Джио може да избие няколко техни играчи.”

Скот Касиди, Бриджтън, смята, че борбите на Герс могат да бъдат проследени до контузия през януари. Той каза: „Липсата на Янис Хаги е причината за нашето падение от Коледа. Той е единственият играч, който можем да продадем през лятото и да получим £20 милиона плюс.”

Придържайки се към старата фирма и Киаран Малън, Белфаст, имаше съобщение за Гореща линия Гари Стивънсън и каза: „Гари искаше да напомни на привържениците на Селтик, че Бодо/Глимт ни победиха с 5-1 в два мача по-рано през сезона. Ето една по-нова статистика, която може да го заинтересува, Селтик победи Рейнджърс с 5-1 през последните две Стари Фирми. Но в края на деня единствената статистика, която наистина има значение, е кой печели лигата и мисля, че всички знаем вероятния отговор на този въпрос.”

Тънко забулените разкопки на Дермот Дезмънд в Рейнджърс в петък – в които той спомена непрекъснатата история на Селтик – разпалиха дебат през уикенда.

Дерек Морис се обади на вчерашната гореща линия, за да твърди, че хмелите вече са променили името си през 1994 г.

Но Майкъл Емъндс, Нортхемптън, каза: „Добър опит на Дерек Морис, който каза, че Селтик промени името си през 1994 г. Ако смята, че има някакво сравнение между историята на Селтик и Рейнджърс, може да го забрави. Без администрация, без ликвидация, само промяна в статута на борсата от частно дружество с ограничена отговорност в акционерно дружество. Всъщност Celtic имат същия регистрационен номер на компанията от 1897 г. и ненарушена регистрация на SFA от 1888 г.

Към другия полуфинал на дербито този уикенд, версията в Единбург, и Брайън Ставърт, Дъмбартън е притеснен Хиби, след като неговият отбор загуби генералната репетиция с 3-1 в Тайнкасъл в събота.

Брайън се изрече: „Като притежател на абонаментни билети в Easter Road само едно малко послание за Шон Малоуни.. подпишете някои полузащитници, които могат да се справят и имат сърце, тъй като съботата беше шега! Кембъл, Райт, Скот и Мюлер просто не предлагат нищо и не са достатъчно добри за този клуб.”

.

Add Comment